Sziklakert Panzió, Korond, Fő út 666/B. szám
Tel: 0040-744-615-434 | E-mail: mravasz@korond.ro

Szállás Korond Központjában - Sziklakert Panzió

 
 Üdvözöljük a Korondi Sziklakert Panzió honlapján!
 
Kedves vendégeink, panziónkban elfogadunk vakációs jegyet és kártyát is!
 


Kedves látogató!

       A Sziklakert Panzió a Székely Sóvídék egyik legnagyobb településén Korondon található. Korond neve elválaszthatatlan a népi kerámiától. Teleki József írta Korondról, hogy „Minden ember itt vagy fazakas, vagy sendely csináló" (Úti Jegyzések 1799). Korond a változatos ásványvizek hazája. Területén sós savanyu ásványvizek buzognak fel.

       Panziónk nevét a bejárat melletti sziklakertről és halastóról kapta amelynek csendes csobogása és az úszkáló halak feledtetik vendégeinkkel a mindennapi gondot, kikapcsolódást, nyugalmat biztosítva az itt tartózkodás ideje alatt. A pihenést a kényelmes szobák, a szívélyes vendégfogadást, MI a család, apraja -nagyja biztosítja. A panziónk ideális kiindulópont kocsis, buszos kirándulásokhoz, de gyalogtúrákhoz is, akik viszont nem szeretnének utazgatni, azok helyben is számos programlehetőség közül választhatnak.

                                

                              Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

 Ravasz Mihály és Gabriella

 

A nap gondolatai:

- Egy sovány kompromisszum többet ér, mint egy jó zsíros pereskedés. ( Herbert, George (1593-1633), angol tiszteletes és költõ)
- Az eredményesség alapkérdése nem az, hogy mennyit dolgozol, hanem min dolgozol. (Frost, Ted E. kortárs amerikai szerzõ)
- Istennek kell lenni ahhoz, hogy az ember tévedés nélkül meg tudja különböztetni a sikert a kudarctól. (Csehov, Anton Pavlovics 1860-1904, orosz elbeszélõ, drámaíró)
- Attól a versenytárstól kell félned, amelyik egyáltalán nem foglalkozik veled - csinálja a dolgát, méghozzá egyre jobban és jobban. (Ford, Henry, 1863-1947, amerikai gyáriparos)