Sziklakert Panzió, Korond, Fő út 666/B. szám
Tel: 0040-744-615-434 | E-mail: mravasz@korond.ro

Korondi Séta -szekeres körút

Korondi Séta -szekeres körút

Panziózol?

Ezt Neked találtuk ki!

Korond – Parajd Természetvédelmi Gondnoksága partnereket keres a Korondi Séta népszerûsítéséhez.

Új termékünkkel, a Korondi Sétával azt szeretnénk elérni, hogy ha valaki ellátogat Korondra, ne csak annyival maradjon, hogy megnézte a fõút melletti kirakodóvásárt és vásárolt néhány szuvenírt, hanem egy életre szóló élménnyel távozzon, látogatásával támogassa Korond kézmûveseit (a Korondi Sétához csatlakozott 9 fazekast és 1 taplászt). Ezek mellett természetesen számos természeti látnivalót is megcsodál (Csiga-domb, Szeretet Keresztútja és Panoráma, Természetvédelmi Kiállítás), borvízforrásokat kóstol, népi sós medencében lubickol (Unicum sós-fürdõ), valamint kulturális élményekben gazdagodik (Aragonit Múzeum, Tájház, Élménymûhely, Kopjafa-park).

Mindezt még érdekesebbé teszi, hogy a Séta 21 pontja közötti közlekedést a szekérjárat biztosítja, amely megközelítõleg két óránként halad el minden egyes pont elõtt, és a látogatók ott ülnek fel és szállnak le, ahol éppen jól esik.

A döntésben egy ingyenes térkép segít, melyen fel vannak tüntetve a pontok és az, hogy melyik kézmûves miben jeleskedik, mit miért érdemes megnézni.

A jegytípustól függõen a látogatóknak 1-3 napjuk van a Sétát végigjárni, így mindenre jut elég idõ.

Vendéglátókat kérünk ezúttal, hogy legyenek partnereink a népszerûsítésben, hiszen a  Korondi Séta remek ajánlható program, mely leveszi a terhet minden vendéglátó válláról, akár 3 napig.

Továbbá, várjuk turisztikai információs irodák és más érdekelt felek jelentkezését is.

Partnereinknek jutalékot és honlapok közötti keresztmarketinget tudunk ajánlani, valamint Study Tour-on való részvételt, mely alkalmával idegenvezetõ kíséretében lehet végigjárni a Korondi Séta már elindult pontjait. Erre 2012. május 18.-án délelõtt 11 órától kerül sor.

Amennyiben felkeltettük érdeklõdését bármilyen vonatkozásban, kérjük írjon nekünk a korondiseta@korpa.ro címre.

Jegytípusainkról itt olvashat.

Telefonos elérhetõségeink:

Pál Zoltán, gondnoksági igazgató: 0745-627.914

Balogh Ágnes, marketing referens: 0741-385.711

Partnerek